A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників ветеринарної медицини

Дата: 06.08.2021 14:54
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису8 серпня – День працівників ветеринарної медицини                      Шановні працівники ветеринарної медицини! Сердечно вітаю вас з професійним святом. У ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання і не завжди помітна стороннім. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини - віддані своїй професії, оберігають здоров'я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам.

    Ваша професія вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості й витривалості, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності.

       Серед вас є чимало спеціалістів, для яких робота - це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна клопітка праця над підвищенням фахової майстерності. Тож нехай розвивається ваша галузь, хай міцнішає її матеріальна база.

    Зичу вам, вашим рідним і близьким родинного затишку, надії на щасливе майбутнє прихильності долі і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до вас сторицею!

                                                                                                  Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь