Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулась координаційна нарада окружного прокурора з керівниками правоохоронних органів

Дата: 19.08.2021 14:16
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису   18 серпня керівник Першотравенської окружної прокуратури Сергій Волочій провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів Синельниківського району щодо протидії злочинності протягом І півріччя 2021 року за участю голів ОТГ та органів місцевого самоврядування.

 

У ході наради обговорювався стан боротьби зі злочинністю в цілому та на пріоритетних напрямах. Керівник окружної прокуратури зазначив, що проводиться системна робота, спрямована на додержання законності та протидію кримінальним правопорушенням на території району. Однак є проблемні питання,  на вирішення яких потрібно спрямовувати більше зусиль - у сфері земельних відносин, незаконної обробки лісу, економічних злочинів тощо.  

 

На нараді були визначенні шляхи підвищення ефективності подальшої діяльності правоохоронних органів району та окреслені основні завдання на ІІ півріччя поточного  року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь