A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Державного Прапора та 30-річчям незалежності України

Дата: 22.08.2021 20:00
Кількість переглядів: 1012

23 серпня – День Державного Прапора України    24 серпня – День Незалежності України

 

Шановні першотравенці!

 

         Прийміть найщиріші вітання з головними державними святами –  Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

         Цьогоріч ми святкуємо 30-у річницю відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків  бути господарями на своїй багатій, прекрасній і чарівній українській землі. Цей знаменний день утвердження демократії нашого народу став поворотною подією історії. Дата 24 серпня 1991 назавжди змінила думки та погляди людей, які прагли свободи та незалежності, стала могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради кращого майбутнього, миру та добробуту.

         Запорука державотворчого успіху – у злагоді, відповідальності, в об’єднанні зусиль кожного українця, а з тим – мільйонів громадян вільної і незалежної країни.  Сподіваємось, що сумлінною працею ми зможемо зміцнити силу і славу нашої Батьківщини.

        30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: Ми стали вільною та незалежною Україною! Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!

         Тож нехай наші спільні зусилля щодо розвитку України, як правової і вільної держави, приносять вагомі успіхи, а добрі справи на благо нашої країни та рідного міста будуть міцним підґрунтям для подальшого розвитку демократичного суспільства.

          Від усього серця бажаю вам миру та благодаті, злагоди та душевної величі. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай ці досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти.

         Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, миру, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

 

           Зі святом вас, дорогі першотравенці!

                                                                                               Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь