Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенці відзначили 30-річчя незалежності України

Дата: 25.08.2021 11:21
Кількість переглядів: 806

Фото без опису24 серпня наша держава відзначила 30-річчя своєї незалежності. Це знакова подія для кожного українця, яка викликає почуття самоствердження, волі та суверенності.

 

Зранку делегація з Першотравенська взяла участь у святкуванні Дня Незалежності України у м. Дніпрі. В обласному центрі на площі біля ДніпроОДА зібралися представники 86 громад. Влаштували святковий ярмарок та концерт.

 

Надвечір на міській площі Першотравенська пройшли святкові урочистості з нагоди 30-річчя незалежності України.

 

Міський голова Оксана Вінницька привітала городян та гостей міста з головним державним святом – Днем Незалежності України.

  • Сьогодні наша країна відзначає дуже важливе свято. Сьогодні виповнилося 30 років з дня проголошення незалежності України. Вітаючи українців зі святом, наш Президент сказав, що ми будуємо дім на землі, на якій жили і будували наші предки,  тому ми не в приймах і не в гостях, у нас є своя молода держава. Наша країна молода, але з тисячолітньою історією. У нас є свої герої, видатні земляки, є свої українські традиції. Нам є чим пишатися, пам’ятайте про це! Сьогодні хочу подякувати кожному з вас за вашу працю, бо то є особистий внесок у розвиток нашої державі. Дорогі першотравенці, зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди. Ми різні, але ми рівні. У нашої молодої країни ще все попереду, і все буде добре, - звернулася до містян Оксана Рудольфівна.

З нагоди державного свята кращі представники підприємств, організацій та установ міста були відзначені нагородами.

 

Почесною  грамотою Першотравенської міської ради за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, відповідальне виконання  своїх посадових обов'язків та з нагоди 30-ї річниці незалежності України нагороджено Русаненко Наталію, начальника відділу планування доходів бюджету та аналізу застосування податкового законодавства - заступника начальника Першотравенського міського фінансового управління.

 

Грамотою Дніпропетровської обласної ради нагороджено Ванжу Світлану, заступника начальника управління праці та соціального захисту населення.

 

Грамотами виконавчого комітету міської ради нагороджено Аріткіна Олексія, тренера-викладача з боксу Першотравенської ДЮСШ «Шахтар»; Кондрашову Ганну, головного бухгалтера міського відділу освіти; Мельниченко Раїсу, лікаря-стоматолога дитячого Першотравенської міської лікарні; Посунько Тетяну, діловода приватного підприємства «Комунальщик-4»; Сучкову Світлану, начальника міського відділу освіти.

 

Подяки міського голови отримали Буданова Тамара, машиніст (кочегар) котельні «Центральна» Першотравенського міського житлово-комунального підприємства; Демяненко Ірина, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 25 (сервісний центр) ГУ Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області; Діброва Лілія, сестра медична амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2 КНП «Першотравенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»; Легкий Олег, монтажник санітарно-технічних систем приватного підприємства «Комунальщик-3»; Сидорук Борис, слюсар-ремонтник котельні «Південна» Першотравенського МЖКП; Старовицький Олександр, слюсар аварійно-відновлювальних робіт ПП «Комунальщик-2»; Точиліна Світлана, заступник головного бухгалтера бухгалтерсько-економічної служби Першотравенської міської лікарні; Покусай Таїсія, вихованка ДЮСШ «Шахтар», триразова чемпіонка України з боксу, срібна призерка чемпіонату Європи з боксу 2021 року.

 

Чудовий святковий концерт подарували присутнім артисти будинків культури «Шахтар» та «Україна». Танцювальний колектив «Брайтлі» завершив урочистості українським «Гопаком».

                                                                 Відділ з питань внутрішньої політики та інформації     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь