Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні працівники вугільної промисловості! Дорогі земляки!

Дата: 28.08.2021 10:43
Кількість переглядів: 669

Фото без описуЩиро вітаю вас з професійним святом - Днем шахтаря! Це свято для нас - одне з найважливіших, адже майже кожна родина Першотравенська тим чи іншим чином пов’язана з гірничою професією.

Шахтарі - це мужні люди, чия праця проходить глибоко під землею. Тільки в оплату за важку працю віддає свої багатства земля! І всі ми вдячні вам за цю працю, шановні шахтарі!

Завдяки вам в будинках, дитячих садах і школах є світло і тепло. У складних умовах працівники вугільних підприємств Західного Донбасу з року в рік підтверджують свою майстерність, витримку і прагнення до досягнення намічених цілей. Всі трудові колективи успішно виконують найважливіше завдання - гарантують енергетичну безпеку нашої держави.

Особливі слова подяки в цей день - гірникам-ветеранам. Це ви прославили своїми трудовими подвигами Західний Донбас. Це вашими руками закладалися нинішні вугільні підприємства. Низький вам уклін!

У це свято сильних і мужніх людей я від щирого серця хочу привітати вас з тим, що сама доля визначила вам бути кращими. Бажаю вам, дорогі шахтарі, щоб удача завжди вам посміхалася, робота була безпечною і приносила матеріальний достаток. Здоров'я і благополуччя всім, хто носить горде звання шахтар. Добра, миру і щастя вам і вашим сім'ям, стабільності і процвітання нашому шахтарському краю!

Оксана Вінницька, Першотравенський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь