Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні працівники вугільної промисловості! Дорогі земляки!

Дата: 28.08.2021 10:43
Кількість переглядів: 653

Фото без описуЩиро вітаю вас з професійним святом - Днем шахтаря! Це свято для нас - одне з найважливіших, адже майже кожна родина Першотравенська тим чи іншим чином пов’язана з гірничою професією.

Шахтарі - це мужні люди, чия праця проходить глибоко під землею. Тільки в оплату за важку працю віддає свої багатства земля! І всі ми вдячні вам за цю працю, шановні шахтарі!

Завдяки вам в будинках, дитячих садах і школах є світло і тепло. У складних умовах працівники вугільних підприємств Західного Донбасу з року в рік підтверджують свою майстерність, витримку і прагнення до досягнення намічених цілей. Всі трудові колективи успішно виконують найважливіше завдання - гарантують енергетичну безпеку нашої держави.

Особливі слова подяки в цей день - гірникам-ветеранам. Це ви прославили своїми трудовими подвигами Західний Донбас. Це вашими руками закладалися нинішні вугільні підприємства. Низький вам уклін!

У це свято сильних і мужніх людей я від щирого серця хочу привітати вас з тим, що сама доля визначила вам бути кращими. Бажаю вам, дорогі шахтарі, щоб удача завжди вам посміхалася, робота була безпечною і приносила матеріальний достаток. Здоров'я і благополуччя всім, хто носить горде звання шахтар. Добра, миру і щастя вам і вашим сім'ям, стабільності і процвітання нашому шахтарському краю!

Оксана Вінницька, Першотравенський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь