Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську весело та драйвово відзначили День шахтаря

Дата: 30.08.2021 15:32
Кількість переглядів: 913

Фото без описуДень шахтаря - одне з найважливіших і найулюбленіших свят для мешканців Першотравенська. Тому, зазвичай,  воно відзначається дуже урочисто та весело.

 

Протягом святкового дня на площі біля універмагу «Ювілейний» проходив лицарський турнір, під час якого спортсмени продемонстрували глядачам майстерність володіння бойовими якостями лицарів Середньовіччя. Дітлахи залюбки брали участь у майстер-класах та інших розвагах. Також всі бажаючі мали можливість поласувати смаколиками на фестивалі вуличної їжі.

 

Увечері на міській площі відбувся урочистий захід з нагоди Дня шахтаря. До першотравенців з вітальним словом звернулася міський голова Оксана Вінницька.

  • Шановні першотравенці та гості міста! Від усього серця вітаю вас з Днем шахтаря. Для нас це головне міське свято, адже 67 років тому почали будуватися шахти і одночасно з ними наше місто. 67 років мешканці нашого міста трудяться на вугільних підприємствах і укріплюють економіку країни та забезпечують її енергетичну безпеку. Хочу подякувати вам, шановні шахтарі, за ту можливість для міста, яку ви надаєте своєю важкою працею. Наразі в Україні почався процес трансформації вугільних регіонів і наше місто одне з перших ступило на цей шлях. Нам сьогодні важко, нам немає з кого брати приклад, але повірте - ми не сидимо склавши руки. Компанія ДТЕК відстоює наші інтереси на рівні Кабінету Міністрів України. Працює велика команда експертів. Працює народний депутат України Роман Каптєлов. Всі ми сьогодні шукаємо новий шлях розвитку економіки нашого міста, тому Першотравенськ живе і буде жити. Шановні шахтарі, щиро вітаю вас з  професійним святом! Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, стабільності, благополуччя та безпечних умов праці. Зі святом вас! – зазначила Оксана Рудольфівна.

 

З привітаннями з нагоди Дня шахтаря завітав до Першотравенська народний депутат України Роман Каптєлов.

      - Щиро вітаю вас з Днем шахтаря. Я впевнений, що у такого чудового міста як Першотравенськ обов’язково є майбутнє. Ми будемо робити все можливе для того, щоб місто розвивалося. Будемо робити все, аби ви мали можливість гідно жити, мали гідну роботу та заробітну плату. Зі святом! - звернувся до містян Роман Володимирович.

 

Також привітали першотравенців зі святом Юрій Острянін, радник департаменту з регіональної політики ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», та Олександр Прихорчук, головний інженер шахти «Ювілейна» «Шахтоуправління Першотравенське».

 

Художні колективи міста підготували на честь свята цікаву концертну програму, після якої глядачам продемонстрували захоплююче  файєр-шоу.

 

Далі для мешканців та гостей Першотравенська виступила  Міша Романова, українська співачка, переможниця шоу  «Хочу V ВІА Гру», колишня соліста групи «ВІА Гра». Зірка «запалила» публіку своїми драйвовими піснями і танцями.

 

Яскравим завершенням вечора став святковий феєрверк.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь