A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенські школярі знову сіли за парти

Дата: 01.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуДень Знань - особливе свято! Воно знаменує початок нових досягнень, нових успіхів на ниві знань.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

 

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для першокласників.  Цього року 296 першокласників переступили поріг закладів загальної середньої освіти міста. А для 177 ліцеїстів це свято розпочало останній навчальний рік у стінах рідного закладу, який стане вирішальним та прокладе стежку між дитинством і дорослим життям.

 

Згідно з мережею розпочали роботу одинадцять перших класів, сім серед яких є інклюзивними. Створено умови для навчання 47 учням з особливими освітніми потребами у 28 класах. Загальна кількість класів по місту - 121, учнів - 2965.

 

У подарунок від міського голови Оксани Вінницької кожен першокласник отримав енциклопедію для допитливих "Зростаємо українцями".

 

1 вересня п’ять ліцеїв міста працювали за окремим затвердженим педагогічною радою графіком. Форми роботи обирав сам заклад з дотриманням протиепідемічних вимог. Перший урок у новому навчальному році був присвячений відзначенню 30-ї річниці незалежності України. Крім святкових лінійок здобувачі освіти були учасниками квестів, навчальних розваг.

 

 

Міський відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь