Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем підприємця

Дата: 03.09.2021 15:16
Кількість переглядів: 1116

Фото без опису5 вересня – День підприємця    Шановні підприємці!   Щиро вітаю вас з професійним святом.

 

Традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. У цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проєкти, своєю невтомною працею сприяти поступальному розвитку нашого міста.

 

Підприємництво активно заявляє про себе у різних сферах нашого життя, до нього залучаються активні люди,  які роблять значний внесок у соціально-економічний розвиток Першотравенська.

 

Підприємці нашого міста – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідного міста. Вірю, що ваша наполегливість та новаторство, невгамовність та ентузіазм сприятимуть подальшому розвитку приватної ініціативи і підвищенню добробуту населення нашого міста.      

     

Щиро бажаю вам нових досягнень, добросовісних конкурентів і сприятливої соціально-економічної атмосфери. Нехай започатковані вами справи будуть успішними і ніколи не зрадить вам оптимізм! Миру і злагоди, щастя і здоров’я вам та вашим родинам!        

 

Оксана Вінницька, міський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь