Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2021 11:25
Кількість переглядів: 923

Фото без опису11 вересня – День фізичної культури і спорту.   Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість!

Прийміть вітання з Днем фізичної культури і спорту – святом людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і перемогами.

Висловлюю щиру вдячність усім, для кого фізкультура і спорт стали професією. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту в нашому місті.

Отже, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а також створювати для занять спортом відповідні умови. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази ДЮСШ «Шахтар», відкриття нових спортивних майданчиків – це один з пріоритетних напрямків діяльності міської влади.

Чимало наших земляків досягли високих результатів на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту у нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, успіхів та блискучих перемог. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту і справі популяризації та розвитку фізичної культури.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь