A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2021 11:25
Кількість переглядів: 898

Фото без опису11 вересня – День фізичної культури і спорту.   Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість!

Прийміть вітання з Днем фізичної культури і спорту – святом людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і перемогами.

Висловлюю щиру вдячність усім, для кого фізкультура і спорт стали професією. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту в нашому місті.

Отже, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а також створювати для занять спортом відповідні умови. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази ДЮСШ «Шахтар», відкриття нових спортивних майданчиків – це один з пріоритетних напрямків діяльності міської влади.

Чимало наших земляків досягли високих результатів на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту у нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, успіхів та блискучих перемог. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту і справі популяризації та розвитку фізичної культури.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь