A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенських спортсменів привітали зі святом

Дата: 10.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 1024

10 вересня біля ДЮСШ «Шахтар» відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Від імені міського голови Оксани Вінницької спортсменів привітала начальник міського відділу з питань молоді та спорту Надія Кокора. Вона побажала всім причетним до цього свята міцного здоров’я,  невичерпного  оптимізму,  успішного подолання  перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків.

За значні досягнення в галузі спорту, наполегливість і відданість справі,  особистий  внесок у розвиток і популяризацію здорового способу життя серед мешканців міста Подякою міського голови нагороджено Буракова Ігоря,  ветерана спорту з настільного тенісу; Володченкову Людмилу, медичну сестру  ДЮСШ «Шахтар»; Гуртового Сергія,  ветерана спорту з шахів; Зайчикову Юлію, тренера спортивного центру «Тайсон»; Ліствягову Ганну,  працівника ДЮСШ «Шахтар»; Пушкар Ірину, тренера спортивного центру «Тайсон»; Сараєву Людмилу,  в.о. директора ДЮСШ «Шахтар»; Скрипника Романа, тренера-викладача з боксу ДЮСШ «Шахтар».   

Вітальні листи від міського голови вручено .Боровенському Тимуру, вихованцю ДЮСШ «Шахтар»;  Білому Павлу, багаторазовому переможцю міських турнірів з шахів; Гришиній Віолетті,  бронзовій призерці чемпіонату області з тхеквондо ВТ у розділі керугі; Дружкіній Поліні, бронзовій призерці чемпіонату області та чемпіонату України з тхеквондо ВТ у розділі пумсе; Дунаєвій Євгенії, тренеру СЦ «Тайсон»; Захарченко Мирославі, тренеру СЦ «Тайсон»; Зоріну Артему, багаторазовому переможцю регіональних змагань із шахів; Івчину Данилу, спортсмену І юнацького розряду з пауерліфтингу ДЮСК «Самсон»; Карпову Андрію, чотириразовому чемпіону Дніпропетровської області з класичного жиму лежачи; Кульову Артему, тренеру СЦ «Тайсон»;  Новік Юлії, вихованці танцювально-спортивного клубу «Альянс»; Скорик Поліні, вихованці танцювально-спортивного клубу «Альянс»; Чапіль Ользі, бронзовій призерці чемпіонату області з тхеквондо ВТ у розділі пумсе; Чуніхіній Єві, бронзовій призерці чемпіонату області та чемпіонку України з тхеквондо ВТ у розділі пумсе;  Антіпову Єгору, призеру регіональних, всеукраїнських турнірів із спортивно-бальних танців, кандидату у майстри спорту, спортсмену студії танцю «Ракурс»; Іщенку Михайлу, призеру обласних змагань з гирьового спорту, учню Першотравенського гірничого ліцею;  Омельченко Софії,  призерці регіональних, всеукраїнських турнірів із спортивно-бальних танців, спортсменці студії танцю «Ракурс».

Подяками управління молоді та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту нагороджено Сергія Горкіна, президента ДЮСК «Самсон», та Володимира Сябра, голову міської федерації волейболу.

Цього дня спортсмени міста порадували присутніх на святі своїми показовими виступами. Після цього відбулися турніри з мініфутболу та волейболу.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь