A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення працівників

Дата: 14.09.2021 10:51
Кількість переглядів: 430

        Фото без описуНа початку вересня 2021 року відбулася зустріч фахівців Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості з колективом КДНЗ «Берізка», 22 працівники якого попереджені про майбутнє вивільнення.

         Метою зустрічі є превенція негативних наслідків у трудовому колективі при вивільненні працівників, знятті соціальної напруги, роз’ясненні правових питань трудового законодавства та законодавства про зайнятість населення.

        Директор Першотравенської міської філії Оксана Міщенко звернула увагу на те, що завдання служби зайнятості – забезпечити кар’єрний супровід кожному працівнику, який підпаде під скорочення. Кожного клієнта буде супроводжувати свій кар’єрний радник, який складе індивідуальний план надання соціальних послуг, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до самого звільнення.

       Учасники заходу поінформовані про перелік послуг, що надає служба зайнятості, про порядок реєстрації безробітних в державній службі зайнятості, перелік необхідних документів для реєстрації як безробітного, умови призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття та можливість отримання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

        Завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Олена Кобозєва розповіла присутнім  про стан ринку праці регіону, повідомила про наявні актуальні вакансії, розповіла про різні джерела, де можна отримати інформацію про роботу та ознайомила присутніх із заходами, спрямованими на подальше працевлаштування вивільнюваних осіб.

       Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу. Присутні активно ставили питання, які стосувалися деталей набуття статусу безробітної особи, можливості перенавчання та започаткування підприємницької діяльності, а також висловили подяку за роз’яснення та корисну інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь