A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні роботодавці!

Дата: 15.09.2021 10:31
Кількість переглядів: 420

Якщо Ви створюєте нові робочі місця, працевлаштовуєте на них працівників шляхом укладення трудового договору та протягом 12 місяців щомісяця виплачуєте їм заробітну плату в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати, пропонуємо скористатись можливістю та отримати через службу зайнятості державну фінансову підтримку відповідно до статті 24 Закону України “Про зайнятість населення”.

 

Для роботодавців, що:

  • створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них працівників шляхом укладення трудового договору;
  • протягом 12 календарних місяців з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце, щомісяця здійснюють виплату їй заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати;
  • не зменшують штатну чисельність працівників та фонд оплати праці, забезпечують збереження рівня заробітної плати на новостворених робочих місцях в розмірі не менше ніж три мінімальні зарплати протягом наступних дванадцяти місяців

за рахунок коштів Державного бюджету України, передбачених у бюджеті Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за кожну відповідну особу.

Для отримання такої компенсації роботодавець щомісяця протягом наступних 12 місяців з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце, подає центру зайнятості довідку про виконання ним умов компенсації частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Форма довідки затверджена Постановою КМУ № 153 від 15.03.2013 та містить інформацію про роботодавця, новостворене робоче місце та особу, що на нього працевлаштована.

 

Компенсація виплачується протягом 12 календарних місяців після завершення аналогічного періоду з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце. Компенсація перераховується щомісяця на рахунок роботодавця.

 

Компенсація не надається роботодавцям, які є суб’єктами господарювання, утвореними в результаті припинення іншої юридичної особи протягом дванадцяти місяців, що передували створенню нового робочого місця, та бюджетними установами.

 

Для отримання більш детальної інформації

просимо Вас звернутися до Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Горького, 12Б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь