A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО КОНКУРС на визначення підрядника на виконання робіт «Поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Шахтарської Слави в м.Першотравенськ у Дніпропетровської області»

Дата: 28.09.2021 16:50
Кількість переглядів: 769

Управління комунального господарства та майна виконавчого комітету Першотравенської міської ради у рамках Меморандуму про співпрацю у сфері соціально-економічного розвитку громади м. Першотравенська Дніпропетровської області в 2021 році оголошує конкурс на визначення підрядника на виконання робіт «Поточний ремонт вуличного освітлення по вул. Шахтарської Слави в м. Першотравенськ у Дніпропетровської області». Детальні умови надання і розгляду цінових пропозицій, кваліфікаційних вимог до учасників та технічних до предмету закупівлі можна знайти на сайті Першотравенської міської ради: https://pershrada.gov.ua.
Термін подачі конкурсних пропозицій: до 16.00 год. 07.10.2021 року. Відповідальна особа за проведення конкурсу:
1.    Неверова Олена - регіональний представник ДТЕК з КСВ і соціального розвитку, тел. 095-510-92-71, електронна адреса: NeverovaEF@dtek.com;
2.    Черевко Лариса - т.в.о. начальника управління комунального господарства та майна виконавчого комітету Першотравенської міської ради, тел. 0509619527, або за адресою: м. Першотравенськ, вул. Шкільна, 47, кім. 11, 12, електронна адреса: ykgm-2005@ukr.net.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь