Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 30.09.2021 08:32
Кількість переглядів: 670

Фото без описуШановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

 

Книга - джерело знань і розум народу - завжди житиме в кожному з нас, адже вона відіграє ключову роль у формуванні особистості, збагаченні її світогляду та у вихованні загальнолюдських цінностей.

 

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.

 

Бажаю вам творчого завзяття, нових успіхів у  благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.

 

Зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я,  благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.

 

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь