Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Центр дитячої творчості «Надія» святкує 50-річчя

Дата: 01.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 1217

Фото без описуДнями позашкільному навчальному закладу ЦДТ «Надія» виповнилось 50 років. За пів століття у гуртках навичками народної творчості оволоділи десятки тисяч першотравенських хлопчиків і дівчаток. З нагоди ювілею колектив ЦДТ «Надія» та його керівник Віра Левченко, яка очолює заклад понад 18 років, приймали вітання від колег-освітян, батьків вихованців та представників міської влади.

 

Зі словами вдячності за якісну і плідну роботу від імені міського голови Оксани Вінницької викладачів Центру привітала Тамара Бакула. Заступниця міського голови   побажала нових творчих успіхів, вручила колективу вітальний лист і грошовий сертифікат на придбання кондиціонера.

 

Нещодавно у Центрі розпочався новий навчальний рік. Наразі там працюють 25 гуртків, які відвідують близько 800 першотравенських дітей. У ЦДТ «Надія» навчають малюванню, бісероплетінню, акторському мистецтву, валянню з вовни, ліпці з глини, вишиванню, робототехніці тощо.

 

Слід зазначити, що протягом останніх років була капітально оновлена будівля, в якій знаходиться ЦДТ «Надія» та міська бібліотека. Приємне враження на містян та гостей справляє і територія навколо закладу. Там облаштоване шевченківське місто – встановлено бюст Т.Г.Шевченку та флагшток для Державного Прапору, лавки, висаджено дерева та троянди тощо. 

https://youtu.be/01bdYV-6354

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь