Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 958

Фото без опису3 жовтня – День працівників освіти   Дорогі освітяни!  Щороку, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів.

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога у великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство.

Я впевнена, що завдяки вашій професійній майстерності, відданості справі, постійній роботі з підвищення педагогічної кваліфікації, вам вдасться виховати маленьких першотравенців справжніми патріотами України та нашого міста, високорозвиненими та моральними людьми.

Сердечно вітаю всіх освітян з професійним святом. Дякую вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку та любов до обраної справи.   

Низький вам уклін за вміння запалювати вогонь у дитячих серцях, за відданість професії, відповідальне, а іноді жертовне ставлення до свого покликання.           

Бажаю шановним педагогам щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!

                                                                                         Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь