A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 937

Фото без опису3 жовтня – День працівників освіти   Дорогі освітяни!  Щороку, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів.

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога у великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство.

Я впевнена, що завдяки вашій професійній майстерності, відданості справі, постійній роботі з підвищення педагогічної кваліфікації, вам вдасться виховати маленьких першотравенців справжніми патріотами України та нашого міста, високорозвиненими та моральними людьми.

Сердечно вітаю всіх освітян з професійним святом. Дякую вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку та любов до обраної справи.   

Низький вам уклін за вміння запалювати вогонь у дитячих серцях, за відданість професії, відповідальне, а іноді жертовне ставлення до свого покликання.           

Бажаю шановним педагогам щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!

                                                                                         Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь