A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання міського голови з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 05:00
Кількість переглядів: 989

Дорогі першотравенці!

         Фото без описуЩиро вітаю вас зі святом – Днем захисників і захисниць України! Цей день нерозривно пов’язаний з Днем українського козацтва та символізує зв’язок поколінь. Покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу здавна вважалася Пресвята Богородиця. Тож недарма в цей день також відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

       У цей день хочу привітати військовослужбовців, усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду! Ваша сила, любов до рідної землі, воля та звитяга – неоціненний приклад для підростаючого покоління. Сьогодні ви - взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму!

       Шановні захисники і захисниці України! Дорогі ветерани, учасники операції об’єднаних сил, військовослужбовці та ті, хто кожного дня боронить спокій українців!  Прийміть вітання з найкращими побажаннями благополуччя, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

       Сердечно бажаю всім мешканцям нашого міста щастя, радості, добра, миру, наснаги на успішні починання задля процвітання України. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

                                                                                                Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь