Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання міського голови з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 05:00
Кількість переглядів: 1021

Дорогі першотравенці!

         Фото без описуЩиро вітаю вас зі святом – Днем захисників і захисниць України! Цей день нерозривно пов’язаний з Днем українського козацтва та символізує зв’язок поколінь. Покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу здавна вважалася Пресвята Богородиця. Тож недарма в цей день також відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

       У цей день хочу привітати військовослужбовців, усіх тих, хто своєю доблестю, силою та відвагою доводить, що ми дійсно є нащадками славного козацького роду! Ваша сила, любов до рідної землі, воля та звитяга – неоціненний приклад для підростаючого покоління. Сьогодні ви - взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму!

       Шановні захисники і захисниці України! Дорогі ветерани, учасники операції об’єднаних сил, військовослужбовці та ті, хто кожного дня боронить спокій українців!  Прийміть вітання з найкращими побажаннями благополуччя, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

       Сердечно бажаю всім мешканцям нашого міста щастя, радості, добра, миру, наснаги на успішні починання задля процвітання України. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

                                                                                                Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь