A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулась чергова сесія Першотравенської міської ради

Дата: 21.10.2021 09:26
Кількість переглядів: 849

Фото без опису19 жовтня під головуванням міського голови Оксани Вінницької в БКМ «Україна» відбулась 8-ма сесія міської ради. У порядку денному депутати розглянули 14 основних і 7 земельних питань та прийняли відповідні рішення.

 

Зокрема, на засіданні міська рада затвердила розпорядження міського голови, прийняті у міжсесійний період у бюджетній сфері, Програму розвитку й підтримки сфери надання адміністративних послуг у місті Першотравенську на 2022-2023 роки, Програму приватизації (відчуження) майна комунальної власності територіальної громади м. Першотравенська на 2021-2025 роки, а також внесла зміни до статутів комунальних дошкільних навчальних закладів,  затвердивши їх у новій редакції.

 

Депутати заслухали звіт про виконання фінансового плану, виробничої програми та фінансово-господарську діяльність Першотравенського МЖКП за І півріччя 2021 року.  Як було зазначено, за цей період Першотравенським МЖКП отримано доходів 59 299,3  тис. грн. Видатки підприємства за основною діяльністю склали 65 324,3 тис. грн. Фінансовим результатом діяльності підприємства за І півріччя став збиток у сумі 6 025,0 тис. грн. На жаль, через борги населення за комунальні послуги, несвоєчасне введення економічно обґрунтованих тарифів у дію тощо  фінансово-економічний стан підприємства все більше погіршується.

   

Цього дня народні обранці погодили кандидатуру директора новоствореного комунального підприємства «ТЕРРА-НОВА», штатний розклад підприємства та затвердили його фінансовий план на 2021 рік. Підприємство надаватиме населенню послуги з благоустрою міста, з ремонту електричних мереж у багатоквартирних житлових будинках, а також ритуальні послуги.    

 

Також були внесені зміни до міської Програми «Реформування і розвиток житлово-комунального господарства міста Першотравенська на 2020-2022 роки» і до Програми розвитку земельних відносин, використання та охорони земель у м. Першотравенську на 2019-2021 роки та надано згоду на  розроблення проєкту землеустрою щодо встановлення меж міста Першотравенська.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь