Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулась зустріч представників трьох територіальних громад у рамках трансформації вугільних регіонів

Дата: 29.10.2021 14:08
Кількість переглядів: 888

Фото без опису28 жовтня у Першотравенську відбулась робоча зустріч за участі керівників Першотравенської, Миколаївської і Петропавлівської громад, представників компанії ДТЕК, профспілок вугільних підприємств, експертів громадських організацій  "АСТАР" і "Місцеві стратегії".

 

Присутні ознайомились з програмами диверсифікації економіки територіальних громад в умовах справедливої трансформації вугільних регіонів. У програмах, над якими спільно працювали робочі групи та експерти з початку року, визначені мета і пріоритетні напрями, програмні проєкти та очікуване фінансування щодо їх реалізації. Програми кожної громади розроблені за напрямами - високий рівень умов проживання громади, конкурентоспроможна економіка та екологія. Програми планується реалізувати протягом 2022-2024 років.

 

У ході зустрічі учасники обговорили проблемні питання громад та необхідність  реалізації  проєктів, спрямованих на диверсифікацію економіки і створення робочих міст. За умови плідної співпраці та взаємодії громади отримають більше можливостей для розвитку територій, які першими ступили на шлях трансформації.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь