A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Дата: 02.11.2021 13:48
Кількість переглядів: 417

Фото без описуПідбір персоналу є одним з основних факторів, який має визначальний вплив на ефективність роботи будь-якої компанії, а правильно підібрані кадри, які відповідають кваліфікаційним вимогам роботодавця запорука її фінансового благополуччя. Але коли неможливо закрити позицію за рахунок внутрішніх резервів, часто знайти хороших фахівців з використанням зовнішніх джерел – досить складно, навіть маючи у штаті відповідальних фахівців з даного напряму. При цьому важливо використовувати якомога більше джерел пошуку, аби максимально охопити всіх потенційних кандидатів на ринку та обрати найбільш підходящого для себе.

 

Починаючи з 2018 року комплекс задач щодо пошуку підходящих кандидатів для роботодавців, за рекрутинговим методом, надає Дніпропетровська обласна служба зайнятості. Співпраця з рекрутерами Служби дозволяє підприємцям скоротити видатки за цією статтею та вивільнити час для вирішення інших основних задач бізнесу.

 

«Орієнтуючись на потреби роботодавця, служба постійно трансформується, пристосовуючи свої послуги та технології; впроваджує нові підходи аби достигнути максимального ефекту у співпраці. Головною перевагою є індивідуальний супровід роботодавця, у процесі пошуку та відбору кандидатів на вакансію, згідно потреб та побажань роботодавця. Саме тому рекрутингові послуги користуються все більшим попитом серед працедавців. До того ж, рекрутери служби зайнятості володіють великим банком резюме кандидатів, не лише тих, які перебувають на обліку, але і пошукачів з вільного ринку (в тому числі, бажаючих змінити роботу)», – зазначає начальниця відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Дніпропетровського ОЦЗ Катерина Каніболоцька.

 

Кожен роботодавець, у разі виникнення потреби у підборі кваліфікованих кадрів, може звернутись до рекрутеру Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

 

Контакти відділу рекрутингу Першотравенської міської філії Дніпропетровського ОЦЗ:

м. Першотравенськ, вул. Горького, 12Б 

тел. (05633)51245

 

Увага!!! Всі послуги служби зайнятості надаються на безкоштовній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь