Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем соціального працівника

Дата: 05.11.2021 15:38
Кількість переглядів: 747

Фото без опису7 листопада – День працівника соціальної сфери  Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Ваше покликання - розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, а ваша важлива праця здатна захистити наше суспільство, і подарувати сонячний промінь надії у серці на ліпше життя. Вашу чуйність і турботу відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

     Тисячі людей відчувають вашу турботу, доброзичливість і увагу, тому що ви щодня допомагаєте людям впоратися з нелегкими життєвими обставинами. Ваша праця наповнена гуманізмом, милосердям і теплом.       

      Переконана, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого міста, соціального захисту тих, хто його потребує.

       Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Знайте, хороші вчинки повертаються у подвійному розмірі вдячності, тому нехай успіх і душевна радість оточують вас і супроводжують в усіх ваших починаннях.

       Бажаю вам і  вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії. Хай ваші працьовитість, щирість та людяність і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи – соціального захисту людини. Зі святом вас!

                                                                                                          Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь