A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем соціального працівника

Дата: 05.11.2021 15:38
Кількість переглядів: 729

Фото без опису7 листопада – День працівника соціальної сфери  Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Ваше покликання - розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, а ваша важлива праця здатна захистити наше суспільство, і подарувати сонячний промінь надії у серці на ліпше життя. Вашу чуйність і турботу відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

     Тисячі людей відчувають вашу турботу, доброзичливість і увагу, тому що ви щодня допомагаєте людям впоратися з нелегкими життєвими обставинами. Ваша праця наповнена гуманізмом, милосердям і теплом.       

      Переконана, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого міста, соціального захисту тих, хто його потребує.

       Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Знайте, хороші вчинки повертаються у подвійному розмірі вдячності, тому нехай успіх і душевна радість оточують вас і супроводжують в усіх ваших починаннях.

       Бажаю вам і  вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії. Хай ваші працьовитість, щирість та людяність і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи – соціального захисту людини. Зі святом вас!

                                                                                                          Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь