Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Триває розробка Стратегії розвитку міста: визначено основні напрямки та цілі

Дата: 09.11.2021 13:28
Кількість переглядів: 810

Фото без опису8 листопада відбулось чергове засідання робочої групи з формування Стратегії розвитку міста Першотравенська до 2030 року. Засідання пройшло за участі консультанта Східного Хабу з місцевого економічного розвитку Асоціації міст України Наталії Бойко.

Цього дня за результатами SWOT-аналізу було визначено стратегічні напрями та цілі для реалізації Стратегії.

Стратегічний напрям А «Трансформація економіки громади в інноваційну, «зелену» циркулярну модель розвитку та інвестиційної привабливості» передбачає реалізацію таких цілей: створення системи підтримки нової моделі економіки, заснованої на засадах замкнутого циклу, декарбонізації та інноваційності; ефективна система підготовки кадрів, орієнтованих на нову модель економіки громади; маркетинг території громади та залучення інвестицій.

Стратегічний напрям В «Зелена, безпечна, комфортна та енергоефективна громада» включає такі цілі: громадська та інформаційна безпека територіальної громади; енергоефективна політика та інфраструктура; економічна сталість через знання та партнерства.

Стратегічний напрям С «Громада гідності та ефективного врядування орієнтована на людський розвиток, оздоровлення, туризм та якісне дозвілля» буде реалізовуватися шляхом досягнення цілей: організаційна результативність на засадах цифровізації; формування сучасного інклюзивного освітньо-культурного та спортивного простору для розвитку; розвиток туризму, відпочинку та активного дозвілля; безпечний, здоров’язберігаючий простір громади, активна протидія пандемії.

Завдяки виконанню цього стратегічного плану громада постійно рухатиметься у напрямі свого розвитку. Стратегія дає змогу координувати дії, обирати напрями роботи, проводити моніторинг діяльності тощо.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь