A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

21 листопада – День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 07:01
Кількість переглядів: 656

Фото без описуШановні першотравенці! 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Цього дня українці вшановують подвиг, патріотизм та мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-добровольців, які віддали життя заради України.

Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя. 8 років тому відбулись події, які змінили нашу історію, кожного з нас, об'єднали українців. Ми вкотре переконалися, наскільки важко і водночас важливо зберегти недоторканість і територіальну цілісність країни.

Головне зараз - віра у себе, у свої сили і готовність, незважаючи ні на що, йти вперед обраним шляхом - шляхом свободи, демократії, верховенства права, економічного розвитку та зміцнення нашої країни.

Сердечно вітаю першотравенців з Днем Гідності та Свободи. Бажаю всім здоров’я, щастя, добробуту, сімейної злагоди й любові. Нехай в Україну прийде мир і стабільність, хай ніколи не згасає в наших серцях пам’ять про героїв, які віддали життя за свободу та незалежність рідної землі.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь