Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників прокуратури

Дата: 01.12.2021 08:07
Кількість переглядів: 994

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів прокуратури! Вітаю вас з професійним святом - Днем працівників прокуратури України!

Прокуратура є одним з основних інститутів правоохоронної системи держави, робить гідний внесок у зміцнення законності та правопорядку. Сьогодні перед прокуратурою стоїть низка важливих завдань, серед яких ключовими є захист конституційних прав і свобод громадян, боротьба з корупцією і злочинністю, контроль за дотриманням законодавства у всіх сферах життєдіяльності. Віра людей у закон і справедливість багато в чому залежить від ефективності роботи органів прокуратури.

Особливі слова подяки адресую ветеранам прокуратури. Ваш досвід і майстерність затребувані та допомагають молодому поколінню юристів стати справжніми професіоналами.

Шановні працівники прокуратури! Бажаю вам зберегти ентузіазм у роботі і завжди добиватися поставлених цілей! Успіхів вам, професійних здобутків, мирного неба, міцного здоров'я, щастя і добробуту!

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь