Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 786

Фото без описуШановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних сил України! Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси. Ви завжди на варті суверенітету і територіальної цілісності держави.

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Ми поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій матерів і дітей, людей похилого віку. Вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя за українську землю.

За плечима військових славні традиції предків, великі звитяги козацтва, наших батьків і дідів, які здобували перемогу над нацизмом. І в складні часи сьогодення наша армія доводить, що вона може виконувати покладені на неї функції на належному рівні. Вона модернізується, міцніє, розвиває свій військовий потенціал, поповнюється висококваліфікованими кадрами і є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Дякую вам за вашу самовідданість у збереженні суверенітету та незалежності нашої держави.

Бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів, міцного здоров’я та звершення всіх мрій і сподівань!

                                                                                               Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь