A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників суду

Дата: 15.12.2021 08:54
Кількість переглядів: 744

Фото без описуШановні працівники суду! Щиро вітаю вас з професійним святом! Розбудові демократичного громадянського суспільства в Україні сприяє діяльність незалежного суду, який неухильно дотримується принципу верховенства Закону.

Щодня до суду звертаються тисячі громадян, які потребують ефективного захисту своїх прав та інтересів. І саме суд є тим органом, що забезпечує гарантії такого захисту. На суддів і працівників апарату покладається величезна відповідальність за організацію належного доступу до правосуддя і, власне, функціонування суду.

Обравши нелегкий професійний шлях, шановні працівники суду, пам’ятайте, що авторитет судової влади залежить від кожного з вас, від вашого професіоналізму, наполегливої праці, моральних якостей.

Тож нехай принциповість, сумлінність, вірність ідеалам права і справедливості завжди будуть надійними помічниками у справі служіння українському народові, а щоденна робота викликає суспільну повагу та довіру.

Впевнена, що ви зможете покращити добробут громадян міста, забезпечити їм мирне, стабільне життя, захистити від негараздів та труднощів сьогодення.

Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, добра і злагоди, родинного затишку, успіхів у благородній і відповідальній справі.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь