Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

17 грудня - Дeнь працівників державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 1017

Фото без описуШановні працівники державної виконавчої служби! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Виконавча служба відіграє важливу роль в суспільному житті країни, у питаннях забезпечення виконання рішень судів.

Роль державного виконавця складна, і водночас відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму, надзвичайної відданості справі, відповідальності та моральних чеснот. Ваша щоденна праця захищає конституційні права та свободи громадян.

Уміння виконавця за будь-яких обставин знайти правильні шляхи розв’язання конфлікту на законних засадах і при цьому забезпечити своєчасність, повноту і неупередженість примусового виконання рішень - ось ті основні завдання, які щодня постають перед державними виконавцями.

Тож з нагоди професійного свята бажаю вам, шановні працівники державної виконавчої служби, міцного здоров’я, щастя і добробуту, плідної праці та успіхів! Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою та повагою громадян.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь