Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенські медики отримали сучасне медичне обладнання від УФСІ

Дата: 17.12.2021 13:10
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису   Нове медичне обладнання надійшло в амбулаторію № 2 Першотравенського центру  первинної медико-санітарної допомоги. Днями заклад отримав 67 одиниць сучасної апаратури, яка придбана у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - покращення первинної медицини» (УФСІ VII)». На закупівлю медобладнання використано 243 тис. грн з коштів гранту Уряду Німеччини, що надаються через німецький державний банк розвитку KfW.

 

Відпер у розпорядженні медиків Першотравенського ЦПМСД 9 інфрачервоних термометрів для вимірювання температури без контакту зі шкірою; 10 тонометрів для вимірювання тиску; 15 пульсоксиметрів для неінвазивного вимірювання рівня сатурації киснем капілярної крові (датчик-прищіпка); 18 глюкометрів для визначення рівня глюкози в крові; спірометр для вимірювання об'єму повітря, що надходить з легенів при найбільшому видиху після максимального вдиху; 5 компресорних небулайзерів для розщеплення медпрепаратів на найдрібніші частинки та подачі суспензії через розтруб для вдиху пацієнта; 2 дванадцятиканальні цифрові кардіографи для діагностики кардіологічної патології; 3 ручні дихальні мішки амбу для штучної вентиляції легенів та 4 утилізатори для використаних голок та шприців. 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь