Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Святого Миколая

Дата: 19.12.2021 07:00
Кількість переглядів: 1016

Фото без описуШановні першотравенці! Дорогі діти! Від щирого серця вітаю вас з Днем Святого Миколая Чудотворця – святом, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, яке прикрашає наші обличчя щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього.

День Святого Миколая - одне з найочікуваніших та найрадісніших свят не тільки для дітей, але й для дорослих, які в цей день також починають вірити у всілякі дива. Це свято любові та душевної теплоти, щедрості та доброти.

Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку. Хай доброта і чуйність  Святого Миколая будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами.

Нехай ніхто і ніколи не залишається наодинці з бідою і завжди поруч з тим, хто потребує, будуть люди, які можуть допомогти, так само як це зробив Миколай Чудотворець щодо маленьких беззахисних сиріт.

А нашим маленьким першотравенцям бажаю знайти святкового ранку під своєю подушечкою бажаний подаруночок. Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а громаді Першотравенська – на славу!

Прийміть мої найщиріші привітання з Днем Святого Миколая! Хай він принесе кожному той подарунок, на який він найбільше очікує. Хай здійсняться ваші найзаповітніші мрії та побажання, хай мир, любов, достаток та щастя супроводжують кожного з нас.

                                                                                               Міський голова Оксана Вінницька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь