A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Святого Миколая

Дата: 19.12.2021 07:00
Кількість переглядів: 992

Фото без описуШановні першотравенці! Дорогі діти! Від щирого серця вітаю вас з Днем Святого Миколая Чудотворця – святом, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, яке прикрашає наші обличчя щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього.

День Святого Миколая - одне з найочікуваніших та найрадісніших свят не тільки для дітей, але й для дорослих, які в цей день також починають вірити у всілякі дива. Це свято любові та душевної теплоти, щедрості та доброти.

Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку. Хай доброта і чуйність  Святого Миколая будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами.

Нехай ніхто і ніколи не залишається наодинці з бідою і завжди поруч з тим, хто потребує, будуть люди, які можуть допомогти, так само як це зробив Миколай Чудотворець щодо маленьких беззахисних сиріт.

А нашим маленьким першотравенцям бажаю знайти святкового ранку під своєю подушечкою бажаний подаруночок. Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а громаді Першотравенська – на славу!

Прийміть мої найщиріші привітання з Днем Святого Миколая! Хай він принесе кожному той подарунок, на який він найбільше очікує. Хай здійсняться ваші найзаповітніші мрії та побажання, хай мир, любов, достаток та щастя супроводжують кожного з нас.

                                                                                               Міський голова Оксана Вінницька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь