A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

22 грудня – День енергетика

Дата: 22.12.2021 08:46
Кількість переглядів: 866

Фото без описуШановні працівники енергетичної галузі! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня енергетика. Від вашого професіоналізму та сумління залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що в наших оселях буде світло, тепло і затишно.

Час вимагає активного впровадження новітніх енергозберігаючих технологій та пристроїв, зміни психології споживачів енергетичної продукції. Сподіваємося, що ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку міської громади.

Теплий і затишний світлий будинок - це потреба кожної нормальної людини. Але як часто ми замислюємося, яких зусиль коштує забезпечити теплі батареї і яскраву лампочку в звичайній квартирі? Для нас це звичні та першочергові речі. Але тим не менш за цим стоїть праця тисяч людей, справна робота електростанцій і складних мереж для подачі опалення та світла.

Ми вдячні енергетикам за сумлінну наполегливу працю задля розбудови національного енергоринку, зміцнення енергетичної могутності України.

Щиро бажаємо вам, шановні енергетики, міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків!

                                                                                               Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь