Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську відсвяткували Різдво Христове

Дата: 10.01.2022 10:53
Кількість переглядів: 637

Фото без опису07 січня на міській площі відбувся святковий захід «Різдвяні зустрічі». Колективи  будинків культури «Шахтар» і «Україна», вихованці та педагоги Першотравенської мистецької школи, Центру дитячої творчості «Надія» своїми виступами подарували містянам святковий настрій.

Порадував першотравенців чудовими піснями і Анатолій Марін, який починав свою творчу діяльність у БК «Шахтар», а тепер його знає увесь Західний Донбас.

Надзвичайно феєрично на площі пройшов виступ приїжджих артистів - гурту «Екшн фаєр шоу». Тож дорослі й малі були у захваті від фантастичної гри вогнів, які робили все навкруги неймовірним.      

Також на святі можна було зігрітись гарячим чаєм, глінтвейном тощо. А фотознімки біля ялинки та у святкових фотозонах ще довго нагадуватимуть містянам і гостям про незабутнє свято Різдва у Першотравенську.

                                                                                            

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь