A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

В амбулаторії №2 Першотравенського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги розпочинається капітальній ремонт

Дата: 11.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 706

Фото без описуЦе стало можливим завдяки перемозі Першотравенської громади у проєкті «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)». Він фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Банк розвитку KfW та виконується Українським фондом соціальних інвестицій. Вже було підписано Рамкову угоду і  відібрано підрядну організацію на проведення ремонтних робіт.

У рамках субпроєкту планується капітально відремонтувати перший поверх амбулаторії ЗПСМ, де проводять прийом лікарі сімейної медицини. Передбачається заміна старих вікон на енергоефективні металопластикові, ремонт приміщень із заміною всіх внутрішніх комунікацій, облаштування ганку та пандусу.

Так, 10 лютого за участю представників підрядної організації, технічного нагляду, балансоутримувача та консультантів УФСІ передано будівельний майданчик для виконання ремонтних робіт. Під час робочої зустрічі особливу увагу приділено обговоренню питання початку виконання робіт та організації оперативного вирішення робочих питань під час впровадження субпроєкту, зроблено наголос на важливості дотримання заходів безпеки, етичному кодексу поведінки будівельників, організації безпечного середовища для мешканців громади.

Крім оновлення приміщення, у 2021 році амбулаторія отримала медичне обладнання, різноманітні швидкі тести та засоби індивідуального захисту, а  у 2022 році буде профінансовано навчання медичного та управлінського персоналу. Кілька представників медичного закладу зможуть покращити свої практичні клінічні навички та загальні компетенції для роботи з пацієнтами та управління закладом.

 

Український фонд соціальних інвестицій уже багато років є надійним партнером міста у реалізації проєктів соціального спрямування. Завдяки плідним та спільним зусиллям в минулому було створено тимчасове житло для внутрішньо переселених осіб по вул. Чайковського,2 та відремонтовано дитячий навчальний заклад «Казка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь