A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні мешканці м. Першотравенська!

Дата: 24.02.2022 16:14
Кількість переглядів: 315

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про запровадження воєнного стану в Україні. Раніше відповідне рішення ухвалила Верховна Рада.

Згідно з Указом воєнний стан запроваджується з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб. Таке рішення ухвалено у зв’язку з військовою агресією Росії проти України.

У зв’язку із запровадженням в Україні воєнного стану тимчасово можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини та громадянина, передбачені статтями 30-34, 38, 39, 41-44, 53 Конституції України, а також впроваджуватися тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб.

Керівництво Збройних Сил України  разом із Міністерством внутрішніх справ України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування має забезпечити передбачені Законом України «Про правовий режим воєнного стану» заходи й повноваження, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.

Ворог почав інтенсивні обстріли наших підпозділів на Сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах.

Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам.

Наші військові роблять усе, аби захистити вас і не дати агресору шансу на прорив.

Зберігайте спокій! За можливості залишайтеся вдома. Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи треба ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних Силах України наразі - найкраща допомога!

Слава Україні!

П'ятий відділ Синельниківського РТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь