Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міське відділення поліції несе службу у посиленому режимі

Дата: 03.03.2022 10:41
Кількість переглядів: 239

Починаючи з 24 лютого 2022 року весь особовий склад відділення поліції № 3 Синельниківького РУП ГУНП в Дніпропетровській області переведений на посилений варіант несення служби, у зв’язку з військовим вторгненням російських військ на територію України.

З метою забезпечення публічного порядку, недопущення провокацій, мародерства на території міста Першотравенська та Миколаївської ОТГ під час військового стану поліцейські тісно співпрацюють з місцевою владою та органами державної влади, ротою охорони. Відразу посилено патрулювання території обслуговування пішими патрулями та мобільними групами, як в денний, так і в нічний час доби. З населенням проводиться роз’яснювальна робота щодо дотримання комендантської години та інших норм чинного законодавства України.

Особовий склад відділення поліції здійснює чергування та контроль за в’їздом та виїздом громадян до/з міста. Взято під цілодобову охорону об’єкти критичної інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність міста та громади. Створеною групою швидкого реагування перевіряється вся інформація, яка надходить до відділення поліції про виявлення підозрілих осіб, транспортних засобів, появи різноманітних міток, які можуть використовуватися ворогом, появи дронів на території. Проводиться робота з релігійними організаціями міста, перевіряються всі особи, що перебувають в реабілітаційних центрах.

Наведена інформація не вказується в кількісному еквіваленті задля запобігання поширення інформації, яка може бути використана ворогом для дестабілізації ситуації на території.

Поліція продовжує допомагати громадянам реагувати на екстрені виклики та закликає громадян неухильно дотримуватись вимог правоохоронців.

Начальник відділення поліції № 3 Синельниківького

РУП ГУНП в Дніпропетровській області

Максим ГОГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь