A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Територіальний центр обслуговує малозабезпечених громадян

Дата: 03.03.2022 12:43
Кількість переглядів: 266

В умовах запровадження воєнного стану працівники Першотравенського територіального центру надання соціальних послуг продовжують працювати та надавати допомогу найбільш вразливим верствам населення, а саме одиноким та одинокопроживаючим громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.

Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома надають соціальну послугу догляду вдома 74 громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. Надається допомога в придбанні продовольчих, промислових товарів та медикаментів, організації надання медичної допомоги підопічним відділення.

За кошти місцевого бюджету придбано 80 продуктових наборів для малозабезпечених мешканців нашого міста, яким надаються соціальні послуги в установі. Вартість одного набору склала 300 грн. Такі продуктові набори вже отримали 55 громадян.

Працівники установи також надають допомогу в організації прийому гуманітарної допомоги у КНЗ «Берізка» від небайдужих мешканців нашого міста з метою подальшого надання допомоги громадянам, що переміщуються з окупованих територій та районів проведення бойових дій, а також для захисників України.

 

 

 

Першотравенський територіальний центр надання соціальних послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь