A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На загальноміській нараді обговорили нагальні питання

Дата: 10.03.2022 17:48
Кількість переглядів: 581

На загальноміській нараді обговорили нагальні питання 

 

10 березня відбулась загальноміська нарада міського голови з керівниками підприємств, організацій та установ міста.

Оксана Вінницька висловила вдячність всім колективам за сумлінну працю та витримку в умовах воєнного стану. 

Начальник відділення поліції №3 Синельниківського РУП ГУНП в Дніпропетровській області Максим ГОГА зазначив, що поліцейські Першотравенська несуть службу в посиленому режимі і закликав присутніх в умовах воєнного стану утримуватись від некоректних публічних висловлювань, у тому числі й у соціальних мережах. 

Заступник міського голови - начальник міськфінуправління Тетяна Макаренкова поінформувала щодо нарахування заробітної плати, оформлення відпусток тощо в умовах воєнного стану. Нормативними документами визначено дії роботодавця на період воєнного стану. Керівникам бюджетних установ і комунальних підприємств надається право визначати працівників, які працюватимуть дистанційно, виконуючи свої обов`язки у повному обсязі, або будуть переведені в режим простою. До 31 березня на території України оголошено карантин, що дає право взяти відпустку без збереження заробітної плати більш ніж на 15 календарних днів. Працівникам, які не вийшли на роботу за нез`ясованих обставин (виїзд з території), дні відсутності не оплачуються, але їх не звільняють до з`ясування обставин. Постановою КМУ керівникам державних органів, підприємств, установ та організацій, що фінансуються або дотуються з бюджету, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні в межах фонду заробітної плати, передбаченого у кошторисі, надано право самостійно визначати розмір оплати часу простою працівників, але не нижче від двох третин тарифної ставки встановленого працівникові тарифного розряду (посадового окладу). 

Начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Яковіненко доповів, що у лютому першотравенцям були виплачені всі державні допомоги.

Директор Першотравенського МЖКП Ірина Кривенко повідомила, що підприємству відновлено можливість проводити оплату комунальних послуг на рахунки АТ КБ "Приватбанк", користуючись послугою "Приват 24" - "Єдина квитанція". Так само зберігається можливість проведення оплат через каси підприємства та за реквізитами на рахунок ОТП банку.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь