A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Учні ліцеїв приступили до дистанційного навчання

Дата: 15.03.2022 15:14
Кількість переглядів: 495

14 березня 2022 року відновився освітній процес у ліцеях Першотравенська. Із загальної кількості учнів (2955 осіб), до занять приступило 2567 учнів. Навчання організовано з використанням дистанційних технологій. Для організації  дистанційних уроків вчителі використовують електронні платформи (ZOOM, Google Clasroom, Meet), проводять скайп-конференції, виходять на зв'язок з учнями в телефонному режимі, а в разі необхідності здійснюється листування через електронну пошту.

До кожної дитини організовано індивідуальний підхід щодо зручності виконання завдань та отримання зворотного зв’язку з учителем.

До освітнього процесу можуть долучитися учні з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб за заявою одного з батьків.

Для дітей з особливими освітніми потребами організовано надання корекційних послуг з використанням дистанційних технологій, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб.

Практичні психологи закладів загальної середньої освіти міста надають психологічну підтримку дітям та батькам (за потребою).

Міністерство освіти і науки України рекомендує активно використовувати наявні електронні ресурси, насамперед Всеукраїнську школу онлайн, регіональні платформи, ресурси закладів освіти, у тому числі приватних, про які раніше інформувало Міністерство освіти і науки України.

Додаткова інформація за посиланням на сайт МОН https://mon.gov.ua/ua/news/sergij-shkarlet-zaznachiv-sho-osvitnij-proces-v-bilshosti-oblastej-vidnovleno

 

 

Міський відділ освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь