Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську зареєстровано понад 2000 внутрішньо переміщених осіб

Дата: 15.04.2022 15:44
Кількість переглядів: 907

Фото без описуСтаном на 15.04.2022 року в управлінні праці та соціального захисту населення зареєстровано 2207 біженців, з яких 584 - діти.

Окрім реєстрації та отримання довідки переміщеної особи, в УПСЗН також можна оформити допомогу на проживання (2 тис. грн - на дорослу особу та 3 тис. грн - на дитину та особу з інвалідністю). Строк подання таких заяв в Україні подовжено до кінця квітня.

Власники житла, які тимчасово безоплатно поселили у себе зареєстрованих внутрішньо переміщених українців, мають право на компенсацію витрат за комунальні послуги (до 450 грн на кожну внутрішньо переміщену особу). Всі поселені особи повинні мати підтверджений  статус. Власнику потрібно внести відомості про житло на вебресурсі «Прихисток» або не пізніше наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб звернутися до виконкому Першотравенської міської ради із заявою на ім’я міського голови, де він зазначає відомості про дату поселення, дані про людей та адресу жилого приміщення, до якої додаються копії документів, що посвідчують особу розміщених осіб, та документи на право власності на житло. Для отримання компенсації власник жилого приміщення не пізніше 5 днів з дня закінчення звітного місяця подає до УПСЗН заяву на компенсацію за встановленою формою.   

Управління праці та соціального захисту населення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь