A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Прибрали територію на Алеї Слави

Дата: 27.05.2022 15:46
Кількість переглядів: 889

Фото без описуНещодавно, отримуючи гуманітарну допомогу, жінки - тимчасові переселенки з Луганщини у розмові з працівниками територіального центру висловили бажання чимось допомогти місту, в якому тимчасово оселилися. Їм запропонували взяти участь в акції з благоустрою території.       

І вже сьогодні на Алеї Слави луганчанки навели взірцеву чистоту як у себе вдома - згребли сухе гілля після нещодавнього буревію, замели тротуарну доріжку та винесли сміття. Так, жінки зробили маленьку добру справу місту, яке стало для них тимчасовою домівкою.

Інформаційно:

Наразі в управлінні праці та соціального захисту населення (далі – УПСЗН)  зареєстрована 2971 внутрішньо переміщена особа:  317 чоловіків, 1021 жінка, 708 дітей, 925 осіб з числа маломобільних груп.

За даними УПСЗН, у Першотравенську протягом березня-квітня допомогу на проживання від держави (2 тис. грн - на дорослу особу та 3 тис. грн - на дитину/особу з особливими потребами) отримали 2040 внутрішньо переміщених осіб на суму 12 млн 664 тис. грн. У травні допомогу на проживання отримали 2319 осіб на суму 7 млн 128 тис. грн.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь