A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Дніпропетровськгаз: встановлення якісних опалювальних приладів – ваша безпека та комфорт

Дата: 13.06.2022 08:05
Кількість переглядів: 273

Фото без описуМало хто замислюється, але вчасна заміна опалювальних приладів у помешканні – реальний спосіб вашої економії у майбутньому. І зараз – саме час подумати про це!

Нові та якісні опалювальні прилади можуть заощаджувати до 30 відсотків тепла. Один із таких – газовий котел міжнародного виробника DemirDokum Demrad Atron H-24, який представлений у 104.ua клієнтських просторах Дніпропетровщини. Цей компактний двоконтурний котел може легко та швидко обігріти вашу квартиру або приватний будинок площею до 240 м. кв.

Його особливості:

- Ефективний - ККД котла більше 93%.

- Економний – клас продуктивності 3 зірки! Має 2 режими роботи: «ECO» та «COMFORT», що дозволяє обирати між економією газу і електроенергії та максимальним комфортом у використанні.

- Потужний - 24 кВт - швидко і на бажану температуру нагріває воду для декількох точок водозабору (раковина + душ).

- Використання матеріалів преміум - сегменту, що забезпечує тривалий термін служби, високу надійність і ремонтопридатність, а ще - стильний зовнішній вигляд.

- Наявність цифрового та аналогового манометрів, завдяки чому за тиском води в котлі Atron можна стежити на LCD екрані, а так само на дублюючому його аналоговому манометрі, що знаходиться під котлом. Це особливо важливо при відключенні електроживлення котла, наприклад у разі ремонту системи.

Турбуючись про клієнтів, Дніпропетровськгаз пропонує пакетну послугу за 8500 грн по заміні та встановленню сучасного енергоефективного газового обладнання. Послуга включає в себе: підбір обладнання, демонтаж старого та монтаж нового котла або проточного водонагрівача, приймання та пуск газу. Разом із тим клієнт отримує пакет документів. Усі прилади, запропоновані компанією, сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості. А роботи виконуються кваліфікованими спеціалістами газорозподільної компанії.

Підготуйте своє помешкання до опалювального сезону сьогодні - створіть комфортні умови із сучасним сертифікованим газовим обладнанням.

За детальною консультацією звертайтеся до найближчих 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині. Кваліфіковані фахівці допоможуть вам обрати найкраще газове обладнання та послугу із його встановлення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь