A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Дніпропетровськгаз встановив ще два нових ШГРП RGC Production в області

Дата: 13.06.2022 08:06
Кількість переглядів: 311

Завдяки вітчизняному виробництву сучасного газорозподільного обладнання та співпраці з провідними європейськими партнерами АТ «Дніпропетровськгаз» успішно оновлює газові мережі області навіть під час війни. Нещодавно фахівці газорозподільної компанії встановили два нових сучасних шафових газорегуляторних пункти замість відпрацьованих у селищах Нікопольського та Синельниківського районів області.

На місці старих ШГРП, які експлуатувалися у середньому 25 років, встановили нове якісне обладнання власного виробництва - заводу RGC Production. Вся продукція заводу виготовляється з урахуванням провідних європейських технологій та комплектуючих.

Сучасний ШГРП знижує тиск в мережі, утримує його на належному рівні і розподіляє блакитне паливо для майже двохсот споживачів приватного сектору та чотирьох підприємств.

Завдяки обраному європейському вектору стратегії Регіональної газової компанії, під брендом якої працює АТ "Дніпропетровськгаз", нині є можливість вчасно проводити ремонт та модернізацію мереж, замінювати застаріле газове обладнання на нове та енергоефективне.

Працюємо та забезпечуємо енергетичну безпеку регіону кожного дня!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь