A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Для громади кожен загиблий захисник - герой!

Дата: 23.06.2022 15:28
Кількість переглядів: 985

Першотравенськ у жалобі…

Сьогодні, 24.06.22 об 11.00 год на вулиці Кобзаря біля погруддя Тарасу Шевченку відбудеться прощання із загиблими військовослужбовцями СІНУСІКОМ Ігорем Павловичем (14.11.1975 – 17.06.2022) і ТАГАЄВИМ Євгеном Валерійовичем (27.01.1987 – 20.06.2022).

Обоє самовіддано захищали Україну від російських окупантів і полягли у запеклих боях на Харківщині.

СІНУСІК Ігор Павлович відразу після повномасштабного вторгнення рф в Україну вступив до роти охорони міста. Потім ніс службу у 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр». Ігор був вмотивованим українцем і разом з побратимами нещадно знищував ворогів.

У мирний час Ігор Павлович працював на шахті «Дніпровська», потім пішов на заслужений відпочинок і займався буденними справами. Восени йому мало виповнитися 47 років. Без батька залишилося троє дітей і дружина…

ТАГАЄВ Євген Валерійович родом з Донецької області Марнського району. У Першотравенську оселився у 2021 році, працював на шахті «Степова» прохідником на дільниці підготовчих робіт № 1. Був  мобілізований 31.05.2022 і направлений на службу у 24-й окремий  штурмовий батальйон «Айдар». У бойових діях Євген гідно й нещадно давав відсіч російським окупантам.   

Євгену було лише 35 років. Без нього залишились дитина, дружина, батьки.

Ігор Сінусік і Євген Тагаєв - мужні воїни, які героїчно захищали від нападників рідну Україну і віддали своє життя за Батьківщину, за своїх рідних і за кожного з нас…

Пишаємося нашими захисниками!

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у жалобі та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблих у боях за Україну Ігоря Павловича Сінусіка та Тагаєва Євгена Валерійовича.

Вічна пам’ять, пошана і слава нашим Героям!

Безмірна вдячність і доземний уклін!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь