Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Гуманітарна допомога від Ріната Ахметова

Дата: 06.07.2022 15:32
Кількість переглядів: 1616

Сьогодні 300 людей, які тимчасово оселилися у Першотравенську через бойові дії на сході України, отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова.

Працівники територіального центру і будинку культури «Україна» роздали їм гуманітарну допомогу.

Соціальні служби запрошують внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в управлінні праці та соціального захисту населення відповідно спискам, які  корегуються відповідно до того, як гуманітарна допомога надходить у місто (у порядку черги).

Фото без описуМіські служби завжди організовують отримання внутрішньо переміщеними особами і продуктових наборів, які спрямовує Дніпропетровська обласна військова адміністрація та її штаб.

До того ж, терцентр та УПСЗН тісно співпрацюють з трьома благодійними фондами щодо надання списків тим, хто потребує допомоги.

На сьогодні, 06.07.2022 року, в управлінні праці та соціального захисту населення  зареєстровано 3139 внутрішньо переміщених осіб з територій, де тривають бойові дії.

Серед них 751 дитина, 974 особи з маломобільних груп населення та особи, старше 60 років, 1055 жінок. В числі зареєстрованих - 702 родини.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь