Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Знову важка втрата...

Дата: 07.08.2022 12:21
Кількість переглядів: 1436

 

Фото без опису4 серпня 2022 року, стійко і мужньо захищаючи Батьківщину на передовій загинув мешканець нашого міста молодший сержант, командир взводу ЛЯЛІКОВ Євген Олексійович 1984 року народження. ??

Євген народився і виріс у Першотравенську, навчався у загальноосвітній школі №3. Успішно закінчив Дніпропетровську гірничу академію і працював гірничим майстром на ДПР-2 шахти "Ювілейна". Після вторгнення рф в Україну у 2014 році пішов служити за контрактом в Збройні сили України. Потім повернувся і продовжив працювати. До мобілізації 2022 року  працював на шахті "Дніпровська". Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року Євген Олексійович відразу добровільно став на службу і мужньо протистояв російським окупантам.

Рідні, друзі й побратими знають Євгена як позитивну й рішучу людину, надійного товариша і справжнього патріота! Тепер Євген навічно у строю...

Вся Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого, побратимам і друзям ЛЯЛІКОВА Євгена Олексійовича...

Вічна пам’ять, пошана і слава нашому Герою! ??

Безмірна вдячність за захист і доземний уклін!??

Запрошуємо мешканців міста віддати шану і провести Євгена в останню путь сьогодні 08 серпня 2022 року об 11.30 год. на вул. Кобзаря біля буд. 9.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь