Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць міста Першотравенська

Дата: 29.08.2022 10:55
Кількість переглядів: 731

  Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць у місті Першотравенську, яке було розпочато 16 червня 2022 року з метою з’ясування громадської думки та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання.  Організатор громадського обговорення - виконавчий комітет Першотравенської міської ради.

  Фото без описуРобочою групою з питань дерусифікації назв вулиць у місті Першотравенську було визначено 10 вулиць, пов’язаних з країною-агресором чи історією російської імперії та СРСР,  назви яких підлягають перейменуванню.

  Громадське обговорення тривало понад місяць. За цей період 646 першотравенців взяли участь в обговоренні зазначеного питання та надали свої пропозиції (зауваження) шляхом анкетування в письмовій формі і в соцмережах.

  Відповідно до чинного законодавства України рішення щодо перейменування вулиць у місті Першотравенську буде прийняте депутатами міської ради з урахуванням громадської думки.

  Надаємо узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць міста Першотравенська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь