A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць міста Першотравенська

Дата: 29.08.2022 10:55
Кількість переглядів: 697

  Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць у місті Першотравенську, яке було розпочато 16 червня 2022 року з метою з’ясування громадської думки та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання.  Організатор громадського обговорення - виконавчий комітет Першотравенської міської ради.

  Робочою групою з питань дерусифікації назв вулиць у місті Першотравенську було визначено 10 вулиць, пов’язаних з країною-агресором чи історією російської імперії та СРСР,  назви яких підлягають перейменуванню.

  Громадське обговорення тривало понад місяць. За цей період 646 першотравенців взяли участь в обговоренні зазначеного питання та надали свої пропозиції (зауваження) шляхом анкетування в письмовій формі і в соцмережах.

  Відповідно до чинного законодавства України рішення щодо перейменування вулиць у місті Першотравенську буде прийняте депутатами міської ради з урахуванням громадської думки.

  Надаємо узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць міста Першотравенська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь