A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенськ знову у глибокій жалобі…

Дата: 31.08.2022 17:05
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису25 серпня, виконуючи бойове завдання на околицях міста Соледар Донецької області, загинув ІВАСЬКІВ Василь Леонович.

У Першотравенськ Василь Леонович приїхав з батьками юнаком. Після 8-го класу поступив до СПТУ-40, після закінчення якого працював машиністом гірничих виїмкових машин на шахті «Степова».

Вийшов на пенсію, успішно зайнявся підприємництвом. Коли у 2014 році розпочалась антитерористична операція на Сході України, вступив до Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». Потім служив у розвідувальному взводі 93-ї  ОМБр. До 2016 року самовіддано і мужньо захищав від агресорів Донеччину.

У лютому 2022 року після повномасштабного вторгнення рф в Україну відразу вступив в УДА - 3. З травня служив у 93-й бригаді «Холодний Яр» на посаді старшого сержанта у стрілецькому батальйоні. Під час нещодавніх запеклих боїв зайняв з товаришами по службі найважчу позицію і  несамовито бився з ворогом до останньої краплі крові.

Побратими  Василя Леоновича вважають його прикладом мужності і патріотизму, пишаються, що пліч-о-пліч знищували ворога з такою відважною  людиною.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого, побратимам і друзям ІВАСЬКІВА Василя Леоновича…

Прощання з Героєм відбудеться 01 вересня о 13:30 год. на вулиці Гагаріна біля буд.16.

ІВАСЬКІВ Василь Леонович буде похований в Івано-Франківській області.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь