Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

До уваги мешканців м. Першотравенська!

Дата: 07.09.2022 15:52
Кількість переглядів: 333

Фото без описуДержавна служба України з надзвичайних ситуацій відсьогодні, з 7 вересня по 10 жовтня, тричі на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця тестує додаткову систему сповіщення про можливу загрозу за допомогою мобільних пристроїв. Прохання не турбуватись.  Це - перевірка роботи системи. Інформація про запуск системи буде надана додатково.

 

 

Як повідомляє ДСНС, гучномовці не забезпечують повноцінне  сповіщення населення. Тестування нової системи інформування населення про надзвичайні ситуації відбудеться за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell по всій Україні, крім регіонів, де ведуться активні бойові дії. Звуковий сигнал про надходження повідомлення буде навіть у тому випадку, якщо звук на телефоні вимкнений, щоб на сповіщення обов’язково звернули увагу та реагували відповідно до інструкцій щодо дій у різних загрозах. ДСНС переконливо не рекомендує громадянам відключати отримання сповіщень про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації, про повітряну тривогу, адже від своєчасного отримання цієї інформації може залежати життя людей.

З новою системою оперативного оповіщення ДСНС зможе відправляти інформацію жителям конкретного населеного пункту, області або по всій Україні, в залежності від ситуації.

Крім того, будуть працювати і інші системи оповіщення - за допомогою електросирен і сигнально-гучномовних пристроїв та через інформаційні ресурси.

 ЩО РОБИТИ У ВИПАДКУ ОТРИМАННЯ ЕКСТРЕНОГО СПОВІЩЕННЯ ЗАРАЗ?

На першому етапі відбуваються розсилки лише тестових повідомлень для перевірки роботи системи. Вони не пов’язані із виникненням реальної надзвичайної ситуації і не вимагають ніяких  дій зі сторони громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь