Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Значні надходження отримали місцеві бюджети Дніпропетровщини від фізосіб – «єдинників»

Дата: 21.09.2022 14:40
Кількість переглядів: 195

У січнісерпні 2022 року платниками Дніпропетровської області до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від фізичних осібплатників єдиного податку надійшло понад 1,9 млрд грн, що у порівнянні з відповідним періодом 2021 року на понад 30,2 млн грн більше.

Нагадуємо, що у разі відсутності визначених Податковим кодексом України підстав для відмови у реєстрації субєкта господарювання як платника єдиного податку контролюючий орган зобовязаний протягом двох робочих днів від дати надходження заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування зареєструвати таку особу платником єдиного податку.

У разі відмови у реєстрації платника єдиного податку контролюючий орган зобов’язаний надати протягом двох робочих днів з дня подання суб’єктом господарювання відповідної заяви письмову вмотивовану відмову, яка може бути оскаржена суб’єктом господарювання у встановленому порядку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь