A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Місцеві бюджети Дніпропетровщини отримали майже 1,9 млрд грн рентної плати за видобування залізних руд

Дата: 28.09.2022 13:33
Кількість переглядів: 177

Протягом восьми місяців 2022 року місцеві бюджети Дніпропетровської області поповнились рентною платою за видобування залізних руд на суму майже 1,9 млрд гривень. Показник виріс у порівнянні з відповідним періодом 2021 року на понад 815,7 млн грн, або на 75,8 відсотків.

Звертаємо увагу, що базовий податковий (звітний) період для рентної плати (за винятком рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за видобування нафти, конденсату, природного газу, у тому числі газу, розчиненого у нафті (нафтового (попутного) газу), етану, пропану, бутану, рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України) дорівнює календарному кварталу.

Платник рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин (крім рентної плати за користування надрами для видобування вуглеводної сировини) протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу, подає до контролюючого органу декларацію з рентної плати та додаток з рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин:

? за місцезнаходженням ділянки надр, з якої видобуті корисні копалини, у разі розміщення такої ділянки надр у межах території України;

? за місцем обліку платника рентної плати у разі розміщення ділянки надр, з якої видобуто корисні копалини, в межах континентального шельфу та/або виключної (морської) економічної зони України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь